MR. & MRS. ROCK'n ROLL

René Shuman & Angel-Eye

Laatste nieuws


Knallend en swingend begin van 2018!

René & Angel zijn op tour en jawel hoor: Graceland gaat ook mee!

Geniet komende maanden van shows in het Parktheater van Eindhoven, Theater de Schalm in Veldhoven en Theater Gooiland in Hilversum!

Zorg dat u erbij bent en bestel hier uw tickets: www.dreamtickets.nl


Shuman & Angel-Eye zijn op tour door het land!

Zo 05 nov. '17: Schouwburg Amphion, Doetinchem
Za 16 dec. '17: Schouwburg de Domijnen, Sittard
Vr 22 dec. '17: Schaffelaar Theater, Barneveld
Za 23 dec. '17: Kennemer Theater, Beverwijk
Do 28 dec. '17: Munttheater, Weert
Za 30 dec. '17: Markant Theater, Uden
Za 06 jan. '18: Parktheater, Eindhoven
Zo 25 mrt. '18: Theater de Schalm, Veldhoven
Za 26 mei. '18: Schouwburg Gooiland, Hilversum

Bestel hier uw tickets: www.dreamtickets.nl! Zorg dat u erbij bent!


ON TOUR met Graceland!

Dit najaar zullen René & Angel weer op tour gaan met hun grote showband en jawel hoor: Graceland gaat ook mee op tour!

Samen met een uitgebreid orkest met violen, blazers en dansers, zult u de muziek van Elvis, Roy Orbison, Chuck Berry, Johnny Cash e.v.a. beleven als nooit te voren. De prachtige entourage van de TV special zal ook mee op tour gaan. Ook zijn er een aantal show is kerststijl!
Zorg dat u erbij bent en bestel hier uw tickets: www.dreamtickets.nl

Inmiddels zijn er 10 TV-specials op NPO 2 via Omroep MAX en BVN uitgezonden en zijn Shuman & Angel-Eye de meest populaire en bekende act van Nederland in hun genre. Reeds meer dan 200.000 mensen bezochten hun uitverkochte theatershows.


Elvis & More 2017 op TV in Oktober!

Elvis & More 2017 opgenomen in het Nieuwe Luxor komt op 14 en 21 oktober op TV, op NPO2 bij Omroep MAX! Zet het in uw agenda en zeg het voort!

Meer info


Verloop van de show in het Nieuwe Luxor

Onze nationale Mr. and Mrs. Rock 'n Roll brachten in een bijna drie uur durende show talloze bekende en ook minder bekende nummers van Elvis ten gehore en hadden voor de duizenden muziekliefhebbers in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam veel meer verrassingen in petto. Lee Towers verzorgde een gastoptreden en Art Rooijakkers overhandigde de eerste exemplaren van zijn verhalenbundel 'Elvis en ik' aan René Shuman & Angel-Eye. René heeft ook aan deze bundel meegewerkt.

Het in wit geklede publiek – waardoor het zowaar een rock 'n roll-versie van Sensation White leek te zijn – was bovendien getuige van een huwelijksaanzoek. Jan van Maanen ging het podium op zijn knieën voor zijn vriendin en vroeg haar via een woordspeling op songteksten van Elvis ten huwelijk.Elvis More Shuman & Angel-Eye. . .

Elvis Presley

Elvis Presley

Elvis verkocht tijdens zijn leven in totaal 500 miljoen platen. Daarmee was hij de best verkopende artiest allertijden. Vele artiesten hebben verklaard door Presley te zijn geïnspireerd. Volgens Shuman & Angel-Eye vertegenwoordigt hij de klassieke muziek van de popmuziek en zijn alle songs die op dit moment nog op de radio te horen zijn in basis geïnspireerd op die vroege Rock'n Roll-klanken waarvan hij de grondlegger was. De onbetwiste King Of Rock & Roll.

Live Webcam Graceland © Graceland.com

. . .

René Shuman & Angel-Eye

René Shuman & Angel-Eye dragen met recht de titel Mr. & Mrs. Rock'n Roll. Ze zijn in Nederland de meest populaire en succesvolle artiesten in het genre. Hun bijzondere combinatie staat garant voor een spetterende show en een stevige dosis positieve energie. Duizenden fans volgen hen door Nederland, België en Duitsland.

René werd bekend in de jaren tachtig met zijn succesvolle deelname aan de Soundmixshow. Angel-Eye is vanaf jonge leeftijd componiste, zangeres/pianiste en succesvol producer. Naast zanger en zangeres zijn beide artiesten virtuose instrumentalisten. Deze muzikale duizendpoten weten met hun band en dansers elke zaal weer in vuur en vlam te zetten. René met zijn gitaar en Angel met haar Rock-and-Roll-piano.. . .

Bestel nu tickets voor de theatershows! Klik hier


Klik hier voor tickets voor de bovenstaande shows: www.dreamtickets.nl. . .
Nieuwsbrief


. . .

DVD's / CD's / Merchandise

Klik hier voor de webshop met DVD's, CD's en merchandise-artikelen.
DVD's / CD's / Merchandise

. . .

Facts Elvis Presley

1e gouden plaat

Aantal filmrollen

Overleden in

Songs in USA charts

. . .

Vragen?

Always-Online Creative Projects
Postbus 50
6130 AB Sittard (NL)

info@always-online.tv
www.always-online.tv

. . .

Boekingen

René Shuman & Angel-Eye treden op in diverse settings.
Boek René Shuman & Angel-Eye voor uw evenement via:
boekingen@always-online.tv